Et par skritt lengre i planleggingen

I fjor på denne tiden hadde vi booket utleielokale, og det føltes som en evighet til vi kunne fortsette med andre deler av planleggingen. Den tiden gikk fort, og nå har det nesten blitt litt ubehagelig stress. Det er ikke som om jeg ikke har etterforsket på nettet, for det har jeg gjort ganske grundig. Men det var det med å ta beslutninger da, og gjerne i riktig rekkefølge. Og så er det litt skummelt å skulle arrangere et bryllup – en så stor og forhåpentligvis minnerik fest. De viktigste punktene er vel at vi må bli gift, og alle må bli mette.

Begge disse punktene fikk vi litt orden på i går og i dag, endelig. I går skulle vi møte vigsleren vår for første gang for å gå igjennom vielsens forløp. Martin og jeg jobber jo i samme etasje, så han booket oss inn på møterom 2 i lunsjen. Svært praktisk å jobbe i nærheten av hverandre til tider. Det var veldig greit å få innsikt i hvordan en vielse via Humanistforbundet vil forløpe, for det har jeg ingen erfaring med. Det gjenstår fortsatt en del tilknyttet vielsen, men akkurat den delen stresser meg ikke så veldig mye for øyeblikket.

I dag etter lunsj dro Martin og jeg opp til Munch-museet for å diskutere mat med et cateringselskap. Det var så fint sommervær ute at vi valgte å gå, så fikk vi litt mosjon også. Vi syntes begge at catering-tilbudet vi fikk hørtes helt ypperlig ut, så det var ikke vanskelig å takke ja til det. Det føltes godt å krysse det punktet av på listen, for det har stått der lenge og ventet på at avgjørelser blir tatt. Spaserte tilbake til jobb med litt mer senkede skuldre. Det skal da bli bryllup til slutt!