Nå begynner det å nærme seg

Etter ferien er det blitt veldig mye bryllupsplanleggingsaktivitet.

Vi fikk komme til Solstua igjen, slik at vi fikk tatt mål og diverse annet som var praktisk i forbindelse med resten av planleggingen. Så da fikk jeg anledning til å se hvordan vi kan plassere bord og stoler. Krysser fingre for at den «beste» løsningen faktisk er gjennomførbar, så ting går unna når vi først overtar nøklene til lokalet.

plan1

Noe annet som begynte å haste litt var å kjøpe vin til middagen. Vi fikk anbefalt fire viner til tapas, så da var det bare én ting å gjøre; prøvesmake alle fire – til tapasmat. Flaks vi skulle ha besøk av toastmaster og forlovere senere på dagen, slik at vi kunne få litt hjelp. Vi hadde fremdeles en del vin igjen etter at de hadde dratt, og da inviterte jeg en venninne som bor et steinkast unna. Det var ganske stor enighet om hvilke viner som passet til tapasen, så vi følte oss ganske trygge på valget vi tok.

plan2

Vi tok ikke sjansen på å bestille opp vin på så kort tid, så vi tok heller en runde innom tre forskjellige vinmonopol. For å unngå litt rush sto vi utenfor Vinmonopolet allerede før åpningstid klokken ni …

plan4

… med tralle.

plan3

Tralla hjalp oss veeeldig, for vinkasser er ikke det enkleste å bære på.

plan5

Det ble litt av et puslespill i bagasjerommet til bilen etter hvert.

plan6

En annen ting jeg trengte å få gjort var å bestille blomsterbukett. Det har jeg ventet på et halvt år eller noe, og har fått beskjed om at det er bare å ta det med ro frem til to-tre uker før. Og plutselig var det én og en halv uke før, uten at jeg hadde gjort noen avtale. Det var heldigvis ikke noe problem. Jeg følte også at jeg kunne være trygg på at det skulle bli veldig fint og forholdsvis nært mine ønsker.

plan7

Vi har tatt ferie fra jobb denne siste uka før bryllupet nå, og jeg kan ikke engang se for meg hvor mye stress det ellers ville blitt. Det er mer enn nok å gjøre nå! Vi har fått unna litt ølinnkjøp i Sverige, i tillegg til hundretusenmillioner andre småting. Jeg føler at det fremdeles gjenstår mange sånne småting, men gårsdagens økt hjalp betraktelig. Det eneste som er litt synd er at jeg hater shopping, for jeg føler meg nesten syk etterpå. Derfor krysser jeg fingre for å bli ferdig rimelig kjapt i dag, slik at jeg heller kan dra innom jobben og begynne med analysering av spørreskjemaresultatene.

plan8

Det er godt med alt som er gjort, så nå er det vel bare å kaste seg rundt og gripe dagen!